SALÓ LÀMPADA

Situat a la planta noble de l’Edifici El Círcol, el saló és conegut també amb el nom de “Saló dels miralls” o  “Saló de ball”. És un espai completament diàfan, de 128 m2, apte per qualsevol tipus de muntatge. Compta amb una esplèndida làmpada de cristall que dóna nom al saló i amb una imponent porta de doble full que permet l’accés directe dels socis de l’entitat al Teatre Fortuny.

SALÓ JOAN PRIM

En l’actualitat aquest saló s’utilitza com a menjador del restaurant i està obert a tot el públic. Els sostres finament treballats, la immensa xemeneia coronada per un magnífic Llovera, les làmpades de bronze que il·luminen l’estança i la fusteria de les parets són testimonis d’un segle esplendorós de la ciutat. Situat a la `planta noble de l’entitat té accés a la balconada de l’edifici que s’aboca a la Plaça Prim.

MENJADORET

Saló situat a la planta noble de l’Edifici El Círcol. Compta amb una magnífica xemeneia coronada per un mirall d’època i cadires de pell i  fusta amb l’anagrama de l’entitat tallat a mà. En les seves parets es pot admirar l’oli “La indolente” del pintor reusenc Josep Llovera. El saló es completa amb una sala d’estar adjacent.

SALA D’ESTAR

Petita sala d’estar de caire modernista de 16 m2 situada a la planta noble. Compta amb dues esplèndides portalades de doble full, decorades amb vitralls d’estil modernista. Pot ser utilitzada com espai independent entrant pel vestíbul principal de la planta noble i alhora pot comunicar-se a través d’una de les grans portes amb el saló anomenat “Menjadoret”.

SALA DE PAS

Salonet interior de 15 m2, indicat per reunions de petit format o àpats de caire privat amb garantia de privacitat. L’accés a la sala es pot efectuar per qualsevol de les dues grans portes laterals folrades de pell.

SALA D’ESTAR DE DALT

Situat a la segona planta de l’entitat, és un espai obert de 30 m2 apte per reunions d’amics, veure retransmissions esportives… De les parets pengen una notable mostra de quadres de pintors reusencs contemporanis.