ACTES

CÍRCOL INSTITUCIONAL

El Círcol ha estat des dels seus orígens un espai on la paraula ha tingut sempre un protagonisme destacat. Les seves sales han estat, són i seran testimoni de les idees, els arguments i les conviccions dels més alts representants institucionals del nostre país.

CÍRCOL OBERT

Reflex del lideratge civil d’El Círcol en són els seus cicles de conferències per on passen any rera any, destacats representants de la societat civil -empresaris, periodistes, líders d’opinió…- que ajuden a generar amb les seves dissertacions corrents d’opinió, reflexió i debat.

PRESENTACIONS DE LLIBRES

Des d’autors locals a autors nacionals i internacionals, des de novel·les a poesia, des de llibres d’art a reculls històrics, des de publicacions científiques a assajos polítics… els llibres tenen un protagonisme destacat en el dia a dia de l’entitat. Quasi setmanalment les parets d’El Círcol acullen algun tipus de presentació.

CÍRCOL JOVE

Reus s’ha significat sempre pel caràcter emprendedor dels seus ciutadans. Avui com sempre, segueix essent bressol de joves d’èxit. El  Círcol dóna   rellevància a aquest fet mitjançant el B&B – xerrades disteses i intercanvis d’experiències de joves que destaquen en el seu entorn professional- i tallers relacionats amb el món de la inversió.

EXPOSICIONS

Els artistes del territori tenen en El Círcol un espai on poder exposar les seves obres: pintura, ceràmica, collage, fotografia… Obres de tots els estils, moviments i èpoques adreçades a amants de l’art i de la cultura.

CÍRCOL MUSICAL

La Sala de la Làmpada és testimoni des dels seus inicis de tot tipus de representacions musicals, concerts de càmera, cants corals, conferències lligades a l‘àmbit musical i xerrades introductòries a representacions operístiques.

CONCERTS SOLIDARIS

El vessant solidari ha estat sempre present a El Círcol. Una de les seves manifestacions de més llarga tradició és el Concert Solidari  de Carnaval organitzat anualment a benefici d’una entitat social.

ACTES SOLIDARIS

Depenent de les circumstàncies o de les necessitats del moment, El Círcol complementa la seva acció solidària programant d’altres actes a benefici d’entitats socials ciutadanes.