HISTÒRIA

ENS ACOMPANYEU?

El Círcol, fundat a la segona meitat del S. XIX quan Reus era la segona ciutat del país, és el segon club d’aquestes característiques més antic de Catalunya.

El 28 de maig del 1852, destacats representants de la societat reusenca del moment es reuniren per aprovar el reglament fundacional de la societat recreativa El Círcol.
Des de la seva fundació fins l’actualitat, l’entitat ha estat sempre punt de trobada per una part important de la societat civil reusenca.
El Círcol, conegut popularment com “El Círcol dels Senyors”, ha contribuït d’aquesta manera i des dels seus inicis a mantenir el lideratge civil de la ciutat de Reus com a pol cultural i econòmic de la Catalunya Nova.

En reconeixement a aquest lideratge, l’Entitat ha estat reconeguda amb La Creu de Sant Jordi i amb la Medalla d’Or de la Ciutat, atorgades per la Generalitat de Catalunya, i per l’Ajuntament de Reus respectivament.

Mantenint-se fidel als seus principis fundacionals, ha sabut adaptar-se als ritmes dels temps amb una clara voluntat de permanència, i esdevenir un lloc per gaudir i debatre tot tipus de temes.

Personalitats de tots els àmbits de la vida econòmica, cultural, social i política del país visiten aquesta entitat per fer-ne un espai de debat, reflexió, cultura, negoci i oci on les trobades socials i empresarials enriqueixen els socis i sòcies de l’entitat  i a tots aquells que hi participen.

El Círcol

Adreça:
Plaça del Prim, 4 43201
Reus - Catalunya

Telèfons:
977 322 813 (secretaria)
977 316 421 (consergeria)

Correu-e administració:
elcircol@elcircoldereus.cat