HALL EDIFICI EL CÍRCOL

Entrada a l’edifici “El Círcol” des de la Plaça Prim. Aquest espai recentment remodelat facilita l’accés a la planta noble de l’entitat a través d’un ascensor i també de l’escala en la que destaca un “chandelier” de 30m de longitud que penja directament de la part de dalt de l’edifici i que recorre tot l’ull d’escala. Aquest hall també permet accedir a l’interior del Teatre Fortuny.

SALONS

Els espais polivalents de què disposa El Círcol ofereixen els recursos necessaris per a a tot tipus d’actes i esdeveniments de caire professional (reunions, seminaris, conferències, rodes de premsa…) o privats (celebracions familiars, aniversaris, noces…). Alguns d’aquests espais són d´us exclusiu pels socis i sòcies mentre que d’altres es poden també llogar per celebrar-hi diferents esdeveniments.

BIBLIOTECA

Situada a la planta noble de l’edifici El Círcol, la sala compta amb una taula de 5m de llargada decorada amb uns antics llums de gas. Entre les seves parets trobem una vitrina del S.XIX amb exemplars del fons bibliogràfic de  l’entitat, un biombo modernista signat per l’artesà Artes y Puig i el quadre “Sant Agustí penedit” del pintor Josep Tapiró.

SALES DE JOC I LLEURE

Al segle XIX les entitats d’aquest tipus eren també espais d’oci i de lleure. Fruit d’aquet passat continuen tenint protagonisme espais dedicats al joc i al lleure. Menció especial es mereix l’espai anomenat “Caliquenyo” per ser el primer club de fumadors de l’Estat Espanyol, després de la publicació de la Llei de l’any 2010 que prohibia fumar en espais públics.

CAFETERIA

Espai de reunió, convivència i conversa dels socis i les sòcies. Els diaris i revistes complementen aquest espai.

ESPAI FUNDACIÓ

Espai dividit en tres estances que possibilita diversos formats de trobades, actes, esdeveniments…